IGKMK
Mechatronika
Célgépek

Összefoglaló

x
Felújítás
x
Új célgép
x
Tervezés
x
Gyártás

Már régóta foglalkoztatott bennünket a gondolat, hogy létre kellene hozni valamiféle szervezetet, ami képes lenne összefogni és koordinálni több különböző cég működését nagyobb projectekben. A fő cél nem az volt, hogy egyforma tevékenységi körökkel rendelkező cégeket fogjon össze a klaszter, hanem hogy a mechatronikához kapcsolódó minden területről legyen tagja. Már elég rég óta érezni lehet egy nagy piaci rést a mechatronikai cégek területén, a legtöbb vállalkozás nem képes nagyobb projecteket kivitelezni vagy elvállalni. 

Ezt az űrt kívánjuk betölteni és kínálni egy komplex/átfogó megoldást a vevők számára. Több cég együttes együttműködése elegendő kapacitás és tőkét jelent nagyobb beruházások alapjához is. Levesszük a vevők válláról a kordinációs feladatokat is, egészen a tervezéstől a teljes kivitelezésen és megvalósuláson át. 

Ha önnek szüksége van egy megbízható, gyors és minőségi munkát végző csapatra, akkor kérem vegye fel velünk bátran a kapcsolatot. 

A 2020 év első felében extra kapacitással állunk az ügyfelek rendelkezésére. Az árajánlatokat kedvezőbb kivitelezési idővel tudjuk vállalni. Egyaránt sorozatgyártás és egyedi gyártások esetén is. 
Kérdés esetén állok rendelkezésére! 

Célunk létrehozni egy olyan közösséget ami képes szembenézni nagyobb beruházásokkal is.
- Bagi Béla, Klaszter Manager
Hozzunk létre egy újabb "jót és nagyot" az iparban.
- Orbán Gergő
Megoldás mindenre, együttes összefogással.
- Tóth Csaba, Danamid Kft.

Kapcsolat

Bagi Béla
Klaszter Manager
Telelfon
+36 70 539 4344
Email
info@igkmk.hu
Cím
3400 Mezőkövesd, Sándor út 11.